Kind & Brandwond

Laat kinderen met brandwonden weer even onbezorgd kind zijn

Kind & Brandwond geeft kinderen met brandwonden de mogelijkheid volledig zichzelf te zijn. Door het organiseren van activiteiten en vakantieweken maken kinderen kennis met anderen die ook weten wat het is om met brandwonden te leven.

Bijtkoek.nl
  • Wordpress
  • Design
  • Front-end
  • Custom thema
Onderdeel van
  • Nederlandse Brandwonden Stichting
Check it out

Een goed product verkoopt zichzelf

En wat is een beter product dan een goed doel? Zeker als het gaat om kinderen. Afbeeldingen van voorgaande activiteiten en kind-vakanties zorgen dat ook nieuwe kinderen graag aansluiten. Om dit mogelijk te maken wordt er uiteraard op verschillende plekken heldere oproepen gedaan tot het starten van sponsoracties en donaties.

Kiwanishuis

Ook tijdens het herstel is Kind & Brandwond actief. Het initiatief Kiwanishuis zorgt voor een plek waar ouders kunnen verblijven tijdens langdurig herstel van brandwonden. Er zijn twee Kiwanishuizen gerealiseerd door de inzet van Kind en Brandwond, in Groningen en Beverwijk.

Portfolio groot voorbeeld
2 Kiwanishuizen 4300 Kinderen op vakantie 150+ Vrijwilligers

Resultaat

Mede dankzij een nieuw, fris en modern ontwerp kan Kind & Brandwond nog meer mooie dingen doen. Met meer focus op sponsoracties en donaties trekt dit ook anderen over de streep om iets goeds te doen.

Bezoek de website (en doneer!)